Σεμινάριο Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης

Το Yogarmony φιλοξενεί στη σάλα του την ψυχολόγο Ειρήνη Ορφανού για ένα βιωματικό σεμινάριο αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης με θέμα «Ζήσε τη ζωή που σου αξίζει».

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 ετοιμαστείτε να απελευθερώσουμε οτιδήποτε δεν χρειαζόμαστε πλέον και να δημιουργήσουμε μία ομάδα όπου θα συνυπάρξουμε και θα αλληλεπιδράσουμε ελεύθερα μοιράζοντας τις εμπειρίες μας. Η ομάδα θα αποτελέσει ένα ασφαλές πλαίσιο που θα προσφέρει στα υπόλοιπα μέλη την επιδοκιμασία και την αποδοχή που αποζητούν.

Το σεμινάριο είναι βιωματικό και ανοιχτό σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν βουτιά στα συναισθήματά τους με συνοδοιπόρους τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και να στρέψουν το βλέμμα προς τα μέσα, ώστε να ενισχύσουν την αυτογνωσία τους αλλά και να φτάσουν στην αυτοπραγμάτωση.

Στόχοι:

  • καλύτερη γνωριμία με τον εαυτό
  • συναισθηματική ενδυνάμωση
  • καλλιέργεια δεξιοτήτων (θετική σκέψη, ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα, σχεσιακές δεξιότητες)

Οι στόχοι επιτυγχάνονται μέσω της χρήσης καθοδηγούμενων οραματισμών και βιωματικών ασκήσεων αυτογνωσίας, που προάγουν την αυτοεκτίμηση και τη δεξιότητα της ευγνωμοσύνης.

Κόστος συμμετοχής : 35ε / άτομο

Για κρατήσεις θέσης μέχρι 10/10 & για διπλές συμμετοχές: 30ε /άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • 3 ώρες σεμιναρίου
  • Υλικό με ασκήσεις αυτογνωσίας
  • Υγιεινά σνακ και ροφήματα

*Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Ημέρα & Ώρα: Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 / 10.30 – 13.30

Εισηγήτρια: Ειρήνη Ορφανού, συμβουλευτική ψυχολόγος MSc & blogger irenesblog.gr με πλούσια αρθρογραφία .
Η Ειρήνη γεννήθηκε στην Αμερική όπου και έζησε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Σπούδασε Ψυχολογία στην Ελλάδα και έκανε μεταπτυχιακό στο HR. Έχει πάθος με τη συμβουλευτική και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο όπως επίσης και το ετήσιο πρόγραμμα Life Coaching. Αρθρογραφεί στα περιοδικά Shape.gr, Vita, Mommy και Mirror. Μέσα από τα σεμινάρια, τις συνεδρίες και τα άρθρα της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή πολλών ανθρώπων και έχει αποτελέσει έμπνευση για να βρούμε απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν καθημερινά.

Κράτηση θέσης:
Δέσποινα Μεσημβρινού (υπεύθυνη χώρου)
☎ 6936 625379

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο:
Ειρήνη Ορφανού
☎ 6932 543111

Σεμινάριο Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης
Κύλιση προς τα επάνω