Αρχική / Yoga Shala

Yoga Shala

Σε μία όμορφη γειτονιά στο Άνω Χαλάνδρι θα βρείτε τη Yoga Shala μας, φτιαγμένη με πολύ αγάπη!

Η γιόγκα είναι μία αρχαία τέχνη με μία πρακτική που είναι γεμάτη ιστορία, κείμενο, παραδόσεις και πολλά εργαλεία με σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να αποκτήσουμε μία εκπαίδευση για την εσωτερική μας λειτουργία, να βελτιώσουμε το ταξίδι μας εδώ και τη θέση μας στον κόσμο. Είναι ένα ολιστικό σύστημα φυσικής, νοητικής, συναισθηματικής, ψυχικής και πνευματικής προσέγγισης της ανθρώπινης ύπαρξης. Τα πολύτιμα οφέλη της γίνονται αντιληπτά από τα πρώτα κιόλας μαθήματα καθώς ο ασκούμενος καταφέρνει να απελευθερώσει εντάσεις όλων των ειδών και να δημιουργήσει μία εσωτερική αίσθηση γαλήνης και αρμονίας.

Σάλα στα σανσκριτικά σημαίνει «σπίτι».

Δημιουργήσαμε το «Σπίτι της Γιόγκα» ως ένα χώρο ευεξίας, αναζωογόνησης και αυτοβελτίωσης, ως ένα χώρο εκπαίδευσης της κουλτούρας, της φιλοσοφίας και των αξιών της γιόγκα,  ως ένα χώρο σωματικής και πνευματικής πρακτικής. Στη σάλα μας πραγματοποιούνται μαθήματα γιόγκα για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες.

Αν θέλετε να γνωριστούμε, να ασκηθούμε, να χαλαρώσουμε και να αναπνεύσουμε παρέα, σας περιμένουμε στο «Σπίτι» μας, στη συμβολή οδών Τυμφρηστού & Λακωνίας.

Namaste!
Yogarmony