Αρχική / Εκδηλώσεις / Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης (22/12)

Σεμινάριο Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης (22/12)

✨Λίγο πριν από την εκπνοή της χρονιάς, η ομάδα αυτογνωσίας μας συναντιέται σε έναν τρίτο και τελευταίο κύκλο.

✨Με την ψυχολόγο Ειρήνη Ορφανού να μας καθοδηγεί, κάνουμε απολογισμό της χρονίας που κλείνει και βάζουμε νέους στόχους για την χρονιά που έρχεται. Φτιάχνουμε τις λίστες μας για να αποφύγουμε ματαιώσεις και ανεκπλήρωτα όνειρα και δίνουμε τα εργαλεία για να επανεφεύρουμε έναν καινούριο, πιο εμπνευσμένο εαυτό! Μαθαίνουμε να καλωσορίζουμε την αλλαγή και την πρόκληση, να δημιουργούμε τον απαραίτητο χρόνο για εμάς και για αυτούς που αγαπάμε, να έχουμε επίγνωση της δύναμης της πρόθεσης και να χτίζουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

✨Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα σας περιμένουμε στο βιωματικό σεμινάριο αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης με θέμα «Ζήσε τη ζωή που σου αξίζει», να πασπαλίσουμε τη ζωή μας με περισσότερη χρυσόσκονη και να τη διαμορφώσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μας ικανοποιεί στο έπακρο. Γιατί να το αναβάλλουμε για αργότερα;

✨Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν βουτιά στα συναισθήματά τους με συνοδοιπόρους τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και να στρέψουν το βλέμμα προς τα μέσα, ώστε να ενισχύσουν την αυτογνωσία τους αλλά και να φτάσουν στην αυτοπραγμάτωση.

Στόχοι:
•καλύτερη γνωριμία με τον εαυτό
•συναισθηματική ενδυνάμωση
•καλλιέργεια δεξιοτήτων ( θετική σκέψη, ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα, σχεσιακές δεξιότητες, ενσυνειδητότητα)

✨Οι στόχοι επιτυγχάνονται μέσω της χρήσης καθοδηγούμενων οραματισμών και βιωματικών ασκήσεων αυτογνωσίας, που προάγουν την αυτοεκτίμηση και τη δεξιότητα της ευγνωμοσύνης.

Κόστος συμμετοχής : 40ε / άτομο
Για κρατήσεις θέσης μέχρι 10/12 & για διπλές συμμετοχές: 30ε /άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
• 4 ώρες σεμιναρίου
• Υλικό με ασκήσεις αυτογνωσίας
• Υγιεινά σνακ και ροφήματα

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Ημέρα & Ώρα : Κυριακή 22 Νοεμβρίου 10.30 – 14.30

Εισηγήτρια: Ειρήνη Ορφανού, συμβουλευτική ψυχολόγος MSc & blogger irenesblog.gr με πλούσια αρθρογραφία .
Η Ειρήνη γεννήθηκε στην Αμερική όπου και έζησε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Σπούδασε Ψυχολογία στην Ελλάδα και έκανε μεταπτυχιακό στο HR. Έχει πάθος με τη συμβουλευτική και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο όπως επίσης και το ετήσιο πρόγραμμα Life Coaching. Αρθρογραφεί στα περιοδικά Shape.gr, Vita, Mommy και Mirror. Μέσα από τα σεμινάρια, τις συνεδρίες και τα άρθρα της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή πολλών ανθρώπων και έχει αποτελέσει έμπνευση για να βρούμε απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν καθημερινά.

Κράτηση θέσης:
Δέσποινα Μεσημβρινού (υπεύθυνη χώρου)
☎ 6936 625379

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο:
Ειρήνη Ορφανού
☎ 6932 543111

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*