Αρχική / Εναλλακτικές Θεραπείες / Κρυσταλλοθεραπεία: 3 ερωτήσεις που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη!

Κρυσταλλοθεραπεία: 3 ερωτήσεις που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη!

Η κρυσταλλοθεραπεία είναι ένα προσωπικό ταξίδι προς την αυτογνωσία και την αυτοπραγμάτωση. Είναι σημαντικό να αντικρίζουμε τα ορυκτά ως κομμάτια του Σύμπαντος, γιατί αυτό είναι. Μπορούν να μεταφέρουν τα μηνύματά σας, ανοίγοντας ενεργειακούς δρόμους μεταξύ γης και ουρανού. Μπορούν να σας γεμίσουν με τις ποιότητες που το σύστημά σας διψά να γευτεί, όπως αγάπη, ενέργεια σοφία και να σας βοηθήσουν να εκφράσετε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας.

Επιτρέψτε να λάβετε βοήθεια από το Σύμπαν, επιτρέψτε να λάβετε γενικά!

Μην αφήνετε τον εαυτό σας άλλο έρμαιο σε πεποιθήσεις, στερήσεις που ούτε καν είναι δικές σας, αλλά έχουν ενταχθεί στο σύστημά σας μέσα από την οικογένεια και την κοινωνία.

Σήμερα κιόλας, αρχίστε να ρωτάτε:

  • πώς θα ήταν η ζωή μου αν άφηνα το φόβο;
  • πώς θα ήταν αν υλοποιούνταν τα όνειρά μου;
  • τι θα μπορούσε να κάνει καλύτερη τη ζωή μου;

Όταν αναρωτιέστε, βγαίνετε από το κουτάκι της παράδοσης, από την υποταγή στις καταστάσεις. Γίνεστε εσείς οι ίδιοι ένα vortex που καλεί την ενέργεια. Μπαίνετε σε δράση και η δράση, είναι σίγουρο πως θα φέρει αντίδραση. Μία αντίδραση, όμως, που θα είναι δημιουργική και δραστική προς την καλυτέρευση της ζωής σας.

Κρατήστε στα χέρια σας έναν κρύσταλλο χαλαζία και ρωτήστε. Μην περιμένετε την απάντηση να έρθει από το νου. Αφήστε το Σύμπαν να σας απαντήσει, μέσα από την ενέργεια που θα αρχίσει να γειώνει στη ζωή σας. Ρωτάτε κάθε μέρα, κρατώντας τον κρύσταλλό σας. Συνδεθείτε με το διαμεσολαβητή αυτόν και αγγίξτε τη Συμπαντική ενέργεια, γίνετε ένα με αυτήν και λάμψτε, όπως σας αξίζει!

 

Shakila Ιωάννα Μπράτη
Πηγή: https://shakila.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*